keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

uutta -- new

edellisen postauksen arvontaan saa vielä osallistua vaikka uutta jo pukkaa tänne. ajattelin arpoa lahjan ensi viikolla jossakin vaiheessa. you can still write a comment to the last post and take part in the lottery even if i will post new things here. i thought about finishing it some day next week.
kaksi vuotta neljä kuukautta vanha E oli tänään ensimmäistä kertaa uudessa aamupäiväkerhossa, jonne hän saa osallistua kerran viikossa. kotoa lähdettiin onnellisena pandalaukku olalla. tossut, eväsrasia ja nokkamuki mukana. minua ei tarvittu. "heippa", hän sanoi liukumäen nurkilta. two years four months old E went today to his morning club/play group for the first time. he will go there once a week. he left home very happily -- the panda bear bag on his shoulders. slippers, snack box and a water bottle in it. i was not needed. "bye", he said near the slide.
kerhossa E askarteli nämä suloiset pienet munat. kerhovihkoa pidettiin tiukasti kädessä kotimatkalla. minulla oli jotenkin haikea olo. en ole ollenkaan varma miksi. ehkä eniten siksi että se kaikki on takana D & S kohdalla. muistoja tuli mieleen. in the club E made these cute little eggs. he held the new club book tightly in his hands after the club. i felt a little weird, a little low. i'm not sure why. probably it was more about D & S. lots of memories came to my mind and i knew it was over for them/us.
voihan sen pääsiäisen näinkin nähdä! one choice to see the coming easter!

5 kommenttia:

  1. E loisti onnellisuutta lähdössä kerhoon,ja vielä oma reppu mukana.Ihanaa kun on oma pieni kerhopäivä,ymmärrän että olet haikealla mielellä.Niin minäkin edelleen kun muistelen poikamme ensiaskeleita kerhomaailmaan.terv.BG

    VastaaPoista
  2. Haluan myös pääsiäisjuttuja. Täällä siihen liittyy ainoastaan pääsiäispupu ja karkkeja lapsille. Me ei olla vielä saatu edes rairuohoa kasvamaan. Mutta tykkään noista pääsiäistipunokista - vähän uhkaavia D:llä ja S:llä.

    VastaaPoista
  3. BG Olen sellainen haikeusihminen. Esim. kaikki hyvät asiat mitä pitää kohdata viimeistä kertaa saa haikeuden päälle. Ja niitä on ollu aika paljon ja tulee ja menee.

    Tuittu: Laitoin sulle vähän lisää pääsiäisjuttuja (kuvat) ;). Hyvä että rairuoho tulollaan sulle. Eikö löydy pajunoksia? Yritin ton rekvisiitan lisäks yks päivä selostaa pääsiäisen todellista sanomaa lapsille. Mark osas yhtäkkiä aika hyvin kertoa niin että lapsikin ymmärtää. D sanoi itse oivaltaen johonkin väliin ennenkuin oli kaikkea kerrottu: "Niin, muuten meidän pitäis kuolla!" Kyllä he aika paljon tajuaa.

    VastaaPoista
  4. Haikeilut on ihania :) Käytiin eilen illalla-viime yönä haikeilemassa lapsuuden maisemissa. Oli niin nostalgista. Todettiin, että ihana lapsuus meillä ollut. Siinä sitten haikeilin myös sitä, että J juuri aloitti koulun ensimmäisellä luokalla. Ajettiin sen koulun ohi ja kuin eilisen muistan, kun hänet sinne saattelin kyynel poskella. Nyt tuo iso poika päättää peruskoulun tänä keväänä! Minne aika kuluukaan?!?
    On ihana olla muisteloja ja aarteita mielessä.
    Kiva, kun sä Heini jaat sun muisteloja täällä meille muillekin.
    -sini

    VastaaPoista
  5. Yöllä haikeilu on vielä pahempaa :) En voi uskoa että J on siitä pikkuisesta kasvanut. Ihan yhtäkkiä tapahtui tämä. Muistan vieläkin sen pienen naaman :)

    VastaaPoista