keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

pipon alla -- under the hat

olen kovasti ihastunut uuteen pipoon ja huiviin, jotka ystävä oli tuonut lomamme aikana. jotkut ne vaan osaa tehdä tällaisia! ihana yllätys! i very much like my new hat and scarf that a friend had brought during our holiday. some people can make these! what a lovely surprise!ovat lämmittäneet mieltänikin. olen nimittäin ollut aika kovissa kivuissa ja pahoinvoinneissa paluulennosta eteenpäin. enää viikko ja pääsen kiusaajapatista eroon. munasarjoistani leikataan isohko --siis oikeastaan tosi iso-- pallukka pois. siihen asti osa ajasta kaksinkerroin, osa ajasta ihan ok. they have also warmed my mind. i have had quite bad pains and nausea since our flight back. only a week and i will get rid of the bothering lump in my ovary. a big --actually very big-- lump will be cut out. until that i will be either in a folded position or ok.

9 kommenttia:

  1. HUh sentään! Mulla on kerran ollut joku kypsymätön munasolu-hommeli, joka on siis kohtalaisen yleinen ja hoituu itsekseen pois, mutta oli silti inhottavan kivulias. Mahtaa oikeasti olla tukala olo. Onneksi pääset leikkaukseen!

    Mainio pipo!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Teidän, että on rankkaa hoitaa askareita ja lapsia kovissa kivuissa. Toivottavasti saat myös levätä. Itsekin tässä juuri vatsataudista tokenemassa.
    Ja Lontoosta vielä, näin on, että kaupungin yleiskuva on yllättävän matala ja korttelimainen. Siellä oli aina hauska tunne siitä, että on täydin anonyymi ja ettei kukaan oikeasti kiinnitä yhtään huomiota yksittäiseen ihmiseen, miljoonien joukossa. Suomeen tullessa oli taas hassua, kun kaikki vastaantulijat katsoivat silmiin, uteliaan epävarmasti, ihankuin "tunnenko tuon?" :) terv. taas A-M

    VastaaPoista
  3. Ugh. That sounds annoying! Much strength for the surgery and an easy recovery!

    VastaaPoista
  4. Kyllä on tyylikäs setti, ja kaunis mammakin!

    Voimahaleja!

    VastaaPoista
  5. Heininen ... mitähän sanoisi, kipua on niin vaikea ottaa jaettavaksi, vaikka joskus kyllä olen huomannut, että kun särkyynsä oikein kyllästyy ja lopulta kertoo toiselle, niin on kuin se ihan oikeasti auttaisi. – Olisikin niin, että minunkin korviini olisi nyt tarttunut osa kurjaa vaivaasi!
    Lontoo kuvatkin ihailin – ja pipon ja huivin tietysti : )

    VastaaPoista
  6. voi heini, toivottavasti pian olo helpottaa!! haleja täältä saksanmaalta.

    VastaaPoista
  7. voi heini... hyvä että pääset nyt leikkaukseen. mä pelkäsin et joutuisit odottaan kauan vielä. kerrothan jos voin auttaa jossain.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kovasti kaikille myötäelämisestä kanssani! Olen usein aamupäivät ok. Yöllä on ollut vaikeaa ja usein iltapäivät ja illat. Vaihtelee hieman. Minun pattini on sellainen että se voi olla miehillä tai naisilla ja missä vain kehossa. Hyvänlaatuinen onneksi. Ei häviä itsestään. Luultavasti koko munasarja joudutaan poistamaan sanoi lääkäri eilen. Mutta yhdelläkin munasarjalla tietysti kaiken pitäis olla ok. Meillä on muuten uusi lemmikki! Esittelen kun saan kuvattua :)

    VastaaPoista