keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

arvontaa ja taidetta -- arts and lottery

tällaiset on ihan täydellisiä hetkiä. joku haluaa maalata vesiväreillä ja sitten kaikki haluaa ja tämä alla oleva musiikki laitetaan soimaan. levy on niin ihana ja inspiroiva. on hassua miten aina ajattelen että soulemaman (blogi) kotona soi kokoajan tämä musiikki! en ihan täysin ymmärrä miksi yhdistän heihin. this type of moment is perfect. somebody wants to paint with the water colours and then everybody wants to and we turn on this music (below). the cd is so lovely and inspiring. it's funny how i always think that this music is always on at soulemama's (a blog) home! i don't fully understand why i connect it with them.
juuri sopivalla hetkellä kotiinpalatessamme ja jonkun itkiessä lattialla odottelavassa postiläjässä oli pääsisäisvärityskuvia. kiitos siskolle! just at the right time, coming home with cranky children, there was some post for us. easter coloring pictures. thank you sister!
illan onnettarena ja kaunottarena toimii tässä vierelläni oma mieheni. ja voittaja ooon: saara m.! olipas jännittävää! paljon onnea voittajalle :) the lady luck of the evening is standing here near me, my very own husband. and the winner isssss: saara m.! how exciting it was! lots of congratulations to the winner.

2 kommenttia:

  1. hyvä tunnelma! ja onnea voittajalle. :) mun lempihetkiä kotona on just ne notkelmat, kun yhtäkkiä molemmat lapset makoilee lattialla selailemassa kirjoja, ja taustalla soi bachin soolosellosarjat.

    VastaaPoista
  2. Niin. Mietin että siinä yhdistyy se että on hiljaista ja rauhaisaa (versus riehuminen tai muu äänekäs liikehdintä) ja silti lapsilla on mukavaa! Ja äidillä on mukavaa. Mutta on siinä muutakin. Sellaista luomisen ja mielikuvituksen iloa.

    VastaaPoista