sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

luova tauko -- a creative break


ensimmäinen tuotos keksitty äidin antamista pitseistä. koitan tässä kuvata pitsihiuspantaani. lepäillessä on tullut kamalasti mieleen kaikkia ideoita. tekemisideoita, sisustusideoita jne. the first product is done out of the laces i got from my mom. i tried to take a picture of the lace hairband. so many ideas have come to my mind while resting. what to do/make -ideas, interior ideas and so on.



välillä on hyvä kun ei voi kävellä nopeasti niin ehtii nähdä kaikenlaista huvittavaa (ei nyt kuvia niistä) ja aika paljon kaunista. sometimes it's good if you cannot walk fast so you have time to see funny things (not pictures of them) and lots of beautiful things.





5 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mä olen ihan samanlainen, että jos vähänkin "paussia", niin alan heti kehittää päässäni erilaisia muutosideoita kotiin: tauluja ja sisustusta, vaatelajittelua, siivousta, järjestelyä tms. Nyt jo pystyy vähän jotain tekemään, kun lapset usein leikkivät kahdestaan pitkiä aikoja. Ihan uusi elämänvaihe. Kauniita kuvia. A-M

    VastaaPoista
  2. I think we have a lot in common :) Hope you are healing well!

    VastaaPoista
  3. A-M: Aivan. Nyt niistä muutosideoista puolet on jo unohtunut :). Mutta kyllä tänään jotain pientä uutta sain tehtyä. Vaatelajittelu ois mulla edessä (aina). Tuli vaan mieleen tosta sun listasta. Pikkuiselle olis etsittävä pikkareita ja esikoisten pieneksi jääneet vaatteet pakattava pois. Myös valo on paljastanut kaikki loputtomat pölyt, tahrat ja ikkunaliat. Pimeän ajassa on omat hyvät puolensa ;)

    Sarah: :) Thank you, I'm doing much better today. Just cannot lift E up and do too much.

    VastaaPoista
  4. Sinä kaunis täällä jo toipilaana! Tässä yliyltäkylläisyyden maailmassa harmaa ja karu näyttääkin syvällisen terveeltä.
    - ystävä

    VastaaPoista
  5. Ystävä huomasit! Musta kans tuntui sinä päivänä kaikki tollanen harmaa niin kauniille. Oikein imin sitä. Ja huom. tossa kuvassa ei sit näkyny mun silmänaluset kun siellä kaunottelet. Eikä ole mitään ehostusta. Suihkunraikkaus taisi sit tehdä terää ja sitä suihkutteluahan olen joutunut harrastamaan nyt paljon. Kerrankin hiukset puhtaina joka päivä :)

    VastaaPoista